Хіти тижня. Екс-нардеп-колаборант просить Зеленського повернути громадянство, "незаконно" відібране Порошенком

Екс-нардеп написав, що п'ятий президент України Петро Порошенко, підписаним 29 квітня 2017 року указом про позбавлення Артеменка громадянства, порушив конституційні права і свободи громадянина України.

Андрій Артеменко

Колишній народний депутат Андрій Артеменко звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням про повернення йому громадянства України. Про це повідомляє інформагентство LIGA.net, в ряспоряженіі якого є копія листа Артеменка до Зеленського, передають Патріоти України.

"Названий указ має виключно політичний мотив і вибірковий характер щодо мене", - заявив Артеменко.

Він назвав дії влади морально-політичним тиском за висловлені ним ідеї і спробою перешкоджання його депутатській діяльності.

Артеменко попросив Зеленського скасувати указ Порошенко №119/2017 в частині припинення громадянства Артеменко, а також відновити його в громадянстві України.

Відзначають, що в березні 2017 року позафракційний народний депутат Андрій Артеменко, який пропонував разом з окупантами управляти Кримом, заявив, що анулював свій канадський паспорт в 2014 році і паспортів інших зарубіжних держав у нього немає, проте канадське громадянство ще діє.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...