Хіти тижня. Екс-СБУшник зізнався: Стало відомо, через кого загинули українські військові під Дебальцевим у 2015-му (відео)

За весь час оборони Дебальцевського відступу загинуло 136 і було поранено 331 військовослужбовця ЗСУ.

Василь Прозоров. Фото: скріншот з відео.

Колишній співробітник Служби безпеки України Василь Прозоров, який заявив про роботу на користь Росії, розповів, як злив інформацію про гуманітарний коридор у Дебальцевому в 2015 році, передають Патріоти України.

"Був організований витік інформації, і від операції вирішили відмовитися. По лінії СБУ відповідав за це генерал Маліков, він тоді був начальником оперативного штабу центрального апарату СБУ в Краматорську, а мої співробітники були якраз в його команді", - сказав Прозоров.

Як відомо, гуманітарним коридором за домовленістю з "ДНР" і Росією виходили українські військові. Проте домовленість не була дотримана, бійців накрила російська артилерія.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...