Хіти тижня. Екснардеп-втікач Царьов розповів, через що померла його донька

Колишній нардеп-втікач з "Партії регіонів" Олег Царьов розповів подробиці смерті його доньки. Про це сам Царьов, який знаходиться в розшуку, написав у Telegram, передають Патріоти України.

Він стверджує, що його донька могла померти через лікарську помилку: у 17-річної дівчини після розтину знайшли гематому. Дівчину протягом декількох тижнів турбував головний біль і вона вирішила пройти медобстеження, але у приватній клініці їй не змогли поставити діагноз.

"Фахівці клініки провели всі аналізи і дослідження (аналізи крові, спинномозковій рідині, МРТ), але не поставили правильний діагноз. Якби вони не помилилися, то Катю можна було врятувати – відкачати гематому. Хворобу визначили тільки після розтину", - додав екс-нардеп.

Він також повідомив, що справа його доньки знаходиться на етапі судмедекспертизи і під контролем Слідчого Комітету РФ. "Якщо виявиться недбалість лікарів, то буде порушено кримінальну справу", - написав Царьов.

Слід зазначити, що дочка колишнього українського нардепа померла ще 15 липня 2021, однак він повідомив про це лише 24 серпня. Лише у себе на Facebook він написав про те, що в його родині сталося горе, і йому знадобиться багато часу, щоб прийти в себе після цього.

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...

"За службу в "Азові": У Росії до 18 років колонії засудили полоненого українця

субота, 4 травень 2024, 20:29

У Ростові-на-Дону, що у РФ, Південний окружний військовий суд засудив до 18 років колонії суворого режиму полоненого українця Владислава Плахотника. Там його звинуватили у службі в українському батальйоні "Азов", який в Росії назвали терористичним. Про...