Хіти тижня. "Евгений Иванович из позапрошлого столетия": Нардеп Богуцька зганьбилася в прямому ефірі, образивши відомого вченого

Після шквалу критики нардепка спробувала вибачитися перед Євгеном Головахою, якого вона образила, але вибачилася вона невдало.

Народний депутат від «Слуги народу» Єлизавета Богуцька, яку видання «Фокус» включило до рейтингу жінок-лідерів громадської думки в соцмережах, кілька днів тому в Facebook прокоментувала діалог міністра Кабміну Дмитра Дубілета і соціолога Євгена Головахи в програмі Савіка Шустера, назвавши Головаху «якимось Євгеном Івановичем з позаминулого століття», передають Патріоти України.

Після шквалу критики нардеп спробувала вибачитися, але вибачилася вона перед Євгеном Івановичем Головко.

Про помилку і незнання імені експерта, якого розкритикувала Богуцька, повідомила Тетяна Власова. Користувачі обурено відреагували на реакцію народної обраниці і те, що вона допускає подібні публічні висловлювання, не орієнтуючись в темі.

Варто зазначити, зараз на сторінці Богуцької прізвище соціолога написана правильно. Нагадаємо, Єлизавета Богуцька - блогер. Народилася в Криму в 1964 році. Живе в Вишгороді під Києвом. Пройшла в Раду по 92 виборчому округу. У документах написала, що тимчасово не працює.
Євген Іванович Головаха - український психолог, соціолог і громадський діяч, доктор філософських наук, професор. Заступник директора Інституту соціології НАНУ з науки. Головний редактор журналу «Соціологія: теорія, методи, маркетинг».

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...