Хіти тижня. "Федорыч, я стараюсь": Портнов закликав амністувати "беркутівців" і судити учасників Революції Гідності

Ексглава Адміністрації Президента Януковича Андрій Портнов закликав генпрокурора Рябошапку почати розслідування проти учасників Революції Гідності за нібито організацію масових убивств співробітників правоохоронних органів. Про це автор "драконівських законів" Януковича повідомив у фейсбуці, зазначають Патріоти України.

"Друзі, в країні вже півтора місяця, як призначено головного прокурора, але досі немає жодної його дії у справі Майдану. Думаю, не треба робити вигляд, що питання розсмокчеться саме собою. Досі в офісі прокуратури діє злочинна організація, метою якої була реабілітація осіб, причетних до розстрілів співробітників міліції і провокацій убивств учасників Майдану, розкрадань зброї, захоплення військових частин і державних установ", - йдеться в повідомленні.

Портнов закликав генпрокурора публічно відповісти на питання, чому "не звільнені функціонери майданного підрозділу ГПУ та на якій підставі відбувається суд над співробітниками "Беркута"".

Він зазначив, що необхідно оголосити амністію співробітникам "Беркута", які звинувачуються у вбивствах учасників Революції Гідності або почати розслідування проти майданівців.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...