Хіти тижня. Фіаско Медведчука: Харків’яни надавали по обличчю організатору мітингу за "російську мову". Поліція евакуювала жменьку провокаторів (відео)

Як вже повідомляли Патріоти України, у Харкові проросійський мітинг закінчився бійкою і сльозогінним газом. Біля будівлі Харківської обласної державної адміністрації зібралися близько семи осіб, організований лідером місцевого осередку партії “Опозиційна платформа – За життя” Андрієм Лесиком.

На мітинг “за російську мову” також прийшли представники проукраїнських організацій. Зокрема, активісти “Нацкорпусу”, які прорвалися до Лесика і почали виштовхувати його в бік від ХОДА. Зав’язалася бійка, в результаті ексдепутат отримав кілька ударів по обличчю.

Також невідомі розпилили сльозогінний газ. Як повідомили в поліції, за медичною допомогою звернулися 38-річний громадянин і поліцейський.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...