Хіти тижня. Флірт у Раді: Мережу розбурхало цікаве фото з нардепами

У мережі з'явилося чергове скандальне фото із залу Верховної Ради, на цей раз вдалося зняти флірт між народними депутатами. Знімок опублікував у Facebook фотограф Ян Доброносов, передають Патріоти України.

Так, на знімку видно, як один народний обранець нагнувся до своєї колеги-жінки – яскравої блондинки в короткій сукні, і з посмішкою щось їй розповідає. Дівчина в свою чергу також посміхається, повернувшись до нього.

У коментарях під фото читачі сторінки фотографа зазначили, що це можуть бути народний депутат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Олександр Колтунович і депутат від "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва.

"Правду кажучи": Виснажені українські війська потребують не лише артилерії, є ще одна проблема, - Business Insider

вівторок, 30 квітень 2024, 15:43

Нова американська зброя допоможе Україні протистояти російським атакам, але може пройти деякий час, перш ніж країна зможе перехопити ініціативу, передають Патріоти України. Як пише Business Insider, Україна отримала вкрай необхідний поштовх у війні, ко...

У списку може бути Нетаньягу: МКС хоче видати ордери на арешт ізраїльських чиновників, у США пригрозили "помстою"

вівторок, 30 квітень 2024, 15:26

США та їхні союзники стурбовані тим, що Міжнародний кримінальний суд (МКС) може видати ордери на арешт ізраїльських чиновників саме тоді, коли країна наближається до угоди про припинення вогню з ХАМАС, що потенційно може поставити під загрозу, повідомл...