Хіти тижня. Фокус від адепта "війни не буде": ​Ще вчора "слуги" з ентузіазмом переконували, що грошей на армію досить - і раптом сам Зеленський наобіцяв Україні черговий "мільярд дерев"

Не зрозуміло, в який термін шостий виконуватиме обіцянку, навряд 2022-го. Адже прорекламоване в указі потребує змін до низки законів, і насамперед бюджету. Бажання їх вносити у «слуг» немає, але про героїчні зусилля вони співатимуть до самого зеленого кін

Ще вчора «слуги» з ентузіазмом переконували, що грошей на армію більш, ніж достатньо. «Вперше», «ніколи раніше», «за 30 років» - ну, ви розумієте.

І раптом Зеленський оголосив підписання Указу про підвищення виплат військовим і збільшення армії.

Так на озвучені параметри варто якраз спрямувати ті 50 млрд грн, які «Європейська Солідарність» пропонує забрати в крадівництва і віддати військовим. Проект #6542.

Але «слуги» ідуть своїм шляхом - піару і серіалів. «Мільярд дерев». У ніяк інакше.

Зеленський обіцяє щось... колись.... (як мільярд дерев, чи ренту дітям, що народилися після його приходу до влади). Однак точно не дасть і копійки в найближчі гарячі тижні, коли перерасподіл тих порошенківських 50 млрд є критичним для існування України та порятунку сотень тисяч життів українців, якщо Путін наважиться на навалу.

Єдиним системним рішення проблеми є вже зареєстрований законопроект "Європейської солідарності". Однак голосувати за нього «слуги» не хочуть - адже він передбачає зменшення простору для корупційних оборудок - а значить, і виплат у конвертах. Тож Зеленський, замість підтримати конкретні кроки або запропонувати власні бюджетні зміни, знов нестримно обіцяє пустопорожнє...

Володимир Олександрович перед усім світом щось плів про ВВП, котрий наче впаде, якщо "Велике крадівництво" недоотримає кілька десятків мільярдів грн, як пропонує Порошенко.

Однак згідно висновків багатьох незалежних економістів, інвестиції в конкурентні галузі українського ВПК не лише цікавіші з точки зору нарощування ВВП, ніж сумнівної якості дороги з корупційною складовою у 30%. Вони здатні підвищити обороноздатність держави та її експортні можливості.

Натомість "слуги" навчилися красти багато на дорогах, і "кротоферма", вірогідно, переконує президента не ризикувати своїми корупційними потоками.

Опублікував: Ростислав Павленко

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...