Хіти тижня. "Французская к*рва!": На Росії накинулися на Макрона через змінену позицію

Дивні метаморфози в політичній позиції французького лідера Еммануеля Макрона безпосередньо пов'язані з впливом США і конкретно президента Дональда Трампа, вважають у Москві.

Така заява пролунала від російського політика і громадського діяча Миколи Старикова. Він піддав різкій критиці мінливу позицію французького президента по відношенню до Росії, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Стариков нагадав, що під час своєї зустрічі з Путіним Макрон демонстрував виключно позитивний настрой відносно співпраці між Москвою і Парижем. Однак пізніше під час саміту G7 він робив вже абсолютно протилежні заяви. Експерт припускає, що при президенті США Макрон не може говорити про те, про що йому хочеться. «Приходить Трамп, а значить, приходить старший брат, який буквально водить Макрона за ручку і здуває з нього порошинки», - підкреслив публіцист, додавши, що висловлювання французького лідера «пов'язані не з тією реальністю, з якою ми сьогодні стикаємося».
Нагадаємо, що спочатку президент Франції заявив, що потрібно повернути Росію до «Великої сімки», проте вже під час саміту він продемонстрував нейтральну позицію з цього питання.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...