Хіти тижня. "Гадюки-придворні" та "родичі-лицеміри": Меган Маркл та принц Гаррі розповіли, чим їх образила королівська родина

Меган і Гаррі були незадоволені тим, що кращі ролі дістаються принцу Вільяму і Кейт Міддлтон - а їм самим відводять роль «запасного колеса».

Гаррі та Меган не подобалася відведена їм роль. Фото: Рейтерс.

У серпні в продаж надійде книга «У пошуках свободи. Гаррі, Меган і створення сучасної королівської сім'ї» авторства журналістів Омід Скобі і Керолін Дюран. У ній буде викладена історія принца Гаррі та його дружини Меган Маркл - такою, якою вони бачать її самі, повідомляють Патріоти України.

Хоча герцог і герцогиня Сассекські, що схвалили цей проект, не давали Скобі і Дюран інтерв'ю особисто. Від їх імені в основному говорять їхні близькі друзі і наближені. Частину інформації, опублікованої в книзі, вже розкрило британське видання The Times. Так, в біографії Сассексів йдеться, що вони були ображені тим, що їх "засовують" на задній план члени королівської сім'ї та «гадюки-придворні», яких мати Гаррі принцеса Діана називала «люди в сірих костюмах».

Меган і Гаррі були незадоволені тим, що кращі ролі дістаються принцу Вільяму і Кейт Міддлтон - а їм самим відводять роль «запасного колеса». І відчували «недолік підтримки» з боку сім'ї. На думку подружжя, таке ставлення було викликано страхом, що своєю популярністю вони можуть затьмарити більш високопоставлених родичів.

Меган в сльозах зізнавалася друзям, що «пожертвувала всім заради Гаррі і його сім'ї», а в результаті у неї не залишилося іншого вибору, окрім як покинути цю сім'ю, монархію і Великобританію. Хоча вона всіма силами намагалася цього уникнути. Стверджується, що рішення в підсумку прийняв Гаррі, який в глибині душі давно цього хотів. Меган лише допомогла «відкрити йому двері».
Гаррі відчував, що до нього при дворі ставляться зневажливо, вважаючи його занадто «чутливим і відвертим». Що «старій гвардії» не подобається Меган, і вони «не зупиняться ні перед чим, щоб ускладнити їй життя».
Оголошення, зроблене Меган і Гаррі в Instagram 8 січня про те, що вони залишають королівську сім'ю, приголомшило королеву. Онук і його дружина, які прагнули до самостійності, не поставили Єлизавету II до відома про те, що збираються заявити про це публічно, не обговоривши спочатку всі деталі такого кроку.
Відносини Сассексів і Кембриджів, які дали тріщину після того, як Вільям засумнівався, чи не поспішає Гаррі з одруженням, настільки погіршилися, що на останньому публічному заході (церковній службі в честь Дня Співдружності), в якому взяли участь Гаррі і Меган, ці дві пари взагалі не спілкувалися між собою. Кейт навіть уникала зустрічатися з Меган очима, хоча та весь час намагалася зловити її погляд. Вільям також вдавав, що не помічає присутності молодшого брата.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...