Хіти тижня. Галантність чи вульгарність? Андрій Богдан почав обнімати журналістку, коли та поставила запитання про заяву на звільнення з ОПУ (відео)

Керівник Офісу президента Андрій Богдан дивно повівся під час коментаря кореспондентці "Радіо Свобода"про свою заяву на звільнення і розповів про ставлення до журналістів, зазначають Патріоти України.

Обіймаючи журналістку голова Офісу президента Зеленського говорив, що, беручи у нього коментар під час ходи, вона може "спіткнутися і впасти".

"Я просто буду іти, і ви можете впасти, спіткнутись, то я мав би змогу вас одразу підхопити, щоб ви не впали…", - пояснив керівник Офісу.

Відповідаючи на питання про свою відставку Богдан заявив, що це не жарт.

"Це не жарт. Я дійсно підписав заяву. У даному випадку, це мій крок по відношенню до свого керівництва. І до суспільства, а не до журналістів. Класичні журналісти звикли саме себе усвідомлювати як суспільство. Але, як довела наша виборча кампанія, ми спілкуємося із суспільством без посередників, без журналістів", - зауважив він.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...