Хіти тижня. Ганьба на весь світ: Російський дипломат покидає Чехію через скандал з квартирами у Празі

Квартири здавали в оренду людям без контракту, і вони сплачували оренду готівкою безпосередньо в посольство Росії.

Співробітник російського посольства у Празі Олександр Терентьєв, відкликання якого від Москви вимагало МЗС Чехії, покидає країну. Про це повідомляє Deník N, передають Патріоти України.

Як відомо, у березні чеське видання заявило, що російське посольство в Празі отримує прибуток від здачі в оренду майже двох сотень квартир в чотирьох будинках у районі Прагa 6, призначених для російських дипломатів.

«Їхній адміністратор Олександр Терентьєв нині покидає Чехію», - говориться у матеріалі, який вийде завтра, 30 липня. Раніше чеські ЗМІ повідомили про те, що російське посольство в Празі отримує прибуток від оренди квартир, призначених для російських дипломатів. Квартири здають в оренду людям без контракту, і вони сплачують оренду готівкою безпосередньо в посольство Росії.

В МЗС Чехії підтвердили, що квартири в чотирьох будинках належать чеській державі і надані російському посольству для її дипломатів на невизначений період часу до падіння комунізму 1989 року. Міністерство закордонних справ Чеської Республіки викликало посла Росії в Чехії Александра Змеєвського через скандал із квартирами у Празі.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...