Хіти тижня. Ганьба "зелена": Dr. Alban: свідомо працював на росіян. Його треба покарати, а не підтримувати, - власник "Розетки"

Влада всіма силами заперечує лобіювання президентом Зеленським приїзду скандального діяча на "головний квартал країни", породжуючи ще більше питань до силових органів, котрі пропустили такого "великого птаха", або "чорта", користуючись новомодним сленгом

Україна намагалася майже 6 років відстоювати свою територіальну цілісність. Частиною цього була боротьба за український Крим. Про це заявив власник “Розетки” Владислав Чечоткін на своїй сторінці в “Фейсбуці”, коментуючи приїзд шведського співака Dr. Alban, зазначають Патріоти України.

“Логічно, що будь-яка країна обмежує в’їзд на свою територію для злочинців. В рамках цієї парадигми ми не пускали до себе російських пропагандистів і порушників державного кордону. Тим більше це актуально для селебріті, громадян третіх країн, які свідомо порушують кордон України, тим самим легітимізують владу росіян в Криму не тільки для самих росіян, але і для світової спільноти”, – розповів Чечоткін.

За його словами, такі люди як Dr. Alban “повинні нести покарання за свої вчинки, а не отримувати підтримку від президента України”.

“Я вважаю, що такі як товариш Албан повинні нести покарання за свої вчинки, а не отримувати підтримку від президента України. Адже до відвідин Києва, він свідомо працював на росіян у Криму. І навіть після втручання президента, який дозволив цьому злочинцеві потрапити в Україну, він не визнає акту агресії Росії, про що він пише під фоткою з президентом Зеленським”, – додав він.

Чечоткін додав, “Крим у Албана, не анексований, не окупований – а просто спірна територія. Ну типу ми ще не розібралися чий він. Поживемо – побачимо”.

Нагадаємо, Dr. Alban, якому був заборонений в’їзд в Україну після концерту в анексованому Криму, виступив у шоу «Вечірній квартал». За його словами, це сталося після втручання президента» Володимира Зеленського.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...