Хіти тижня. "Гаряча штучка": У мережі спливли скандальні фото Маші Фокіної, яка консультувала Єрмака щодо ТКГ

Внучка першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна Маша заявила, що особисто познайомила його з головою Офісу президента Андрієм Єрмаком, тим самим вплинувши на його призначення на посаду першого заступника глави української делегації в Тристоронній контактній групі. Пізніше з'явилася інформація, що Фокіна ще й консультує Єрмака щодо складу ТКГ, передають Патріоти України.

При цьому Маша Фокіна має досить скандальну репутацію світської левиці. Ще кілька років тому вона вела доволі розгульний спосіб життя, напоказ демонструвати своє багатство, а її оголені фото досі гуляють мережею.

Маша Фокіна – українська співачка, модель, актриса, а також учасниця проекту "Фабрика зірок". З 2003 року вона активно намагалася побудувати кар'єру в шоу-бізнесі. Відомою на всю Україну співачкою Фокіна так і не стала, однак славу в країні все ж завоювала – вона неодноразово ставала учасницею провокаційних телешоу і брала участь у відвертих зйомках. Так, незважаючи на статус діда-політика, Фокіна навіть знялася повністю оголеною у фільмі грецького режисера і дружить з власником порностудії.

Одним з найвідоміших проектів, де "засвітилася" внучка Вітольда Фокіна, став серіаліті "Ка$ти" на телеканалі "ТЕТ". Проект був створений з метою показати українцям "важке життя" золотої молоді в країні. Разом з Машею в серіаліті знімалися і інші скандальні персонажі, серед яких Альона Лоран і Кароліна Руффо. За задумом режисерів, за учасниками повинні були слідувати оператори й записувати на плівку все найцікавіше: яхти, пляжі і тусовки. Насправді все вийшло інакше: дати і час зйомок обмовлялися заздалегідь, так само як і сценарій. Після шквалу критики проект закрили.

Незважаючи на забезпечених родичів і славу "мажорки" Маша Фокіна неодноразово заявляла, що "всі свої багатства заробила самостійно". За словами дівчини, раніше один її виступ коштував близько 5 тисяч доларів, на місяць вона заробляла майже $60 тисяч, що дозволяло їй відчувати себе досить комфортно. Про це йшла мова в її інтерв'ю для проекту "Гроші" на каналі "1+1". Подібні висловлювання також викликали критику в мережі.

Відзначимо, з 2012 року Фокіна живе на дві країни: Україна і США, проводячи чимало часу на фешенебельних курортах Майамі.

До слова, Маша Фокіна – часта гостя різних тусовок, її неодноразово помічали з зірками російського шоу-бізнесу, які підтримують політику Путіна і війну в Україні. Так, Фокіна дружить зі скандальним репером Тіматі. А на одному зі святкувань її дня народження в Майамі були присутні ексдиректор Ані Лорак і друг Філіпа Кіркорова Сергій Перман.

Найсвіжіші відверті фото Маші Фокіної


Джерело: Обозреватель

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...