Хіти тижня. "Генпрокурор має бути з яйцями. Мені подобається Андрій Портнов", - нардеп Дубінський (відео)

Як альтернативу Портнову нардеп запропонував заступника голови Офісу президента Андрія Смирнова.

Олександр Дубінський. Фото: соцмережі.

Ідеальним кандидатом на посаду генерального прокурора України міг би стати заступник глави адміністрації президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов. Про це депутат заявив у прямому ефірі телеканалу "НАШ", відповідаючи на запитання ведучої, хто б, на його думку, міг бути гідним кандидатом на цю посаду, передають Патріоти України.

"Мені здається, що генеральний прокурор повинен бути такою людиною з яйцями, який готовий прийти, взяти і за законом, і абсолютно в рамках своїх повноважень займатися розслідуванням злочинів. Зараз, виходячи зі спілкування, яке у мене було з різними представниками нашої партії, близько прокурорськими чиновниками, то мені дуже подобається Андрій Портнов як генеральний прокурор. Але ми розуміємо, що це неможливо як політичне рішення", - сказав Дубінський.

Як альтернативу він запропонував заступника голови Офісу президента Андрія Смирнова. "Це людина, яка в ОП відповідає за судово-прокурорську вертикаль і правоохоронні органи. По-моєму, цілком прекрасний кандидат для того, щоб пересаджати всю цю шоблу", - заявив нардеп.

Також Дубінський уточнив, що заважає призначити Портнова. "По-перше, це політичне рішення. Якщо на нього президент буде готовий, це був би класний варіант, я б його підтримав. Але я думаю, що це дискусійне питання, а нам потрібно зараз швидко перейти до роботи Генеральної прокуратури, як і до роботи Кабміну, як і до нормальної роботи парламенту", - висловився політик.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: