Хіти тижня. "Герой Дебальцева": Шуфрич зробив дивну заяву про Киву й згадав про Порошенка

Нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич, родина якого, за даними журналістів, зареєструвала майно в Криму за російським законодавством, зробив дивну заяву про свого однопартійця Іллю Киву. Той наразі перебуває в Іспанії й озвучує проросійські заяви. В ефірі ток-шоу "Право на владу" Шуфрич назвав Киву "героєм Дебальцевого", передають Патріоти України.

"Кива - подобається комусь, чи ні - це один з героїв Дебальцева. Він на собі виводив поранених і мертвих товаришів під Дебальцевим. Це Ілля Кива. Після цього, коли це сталося, він сказав: "Порошенко нас зрадив", і почав жорстко критикувати Порошенка", - сказав депутат. Реагуючи на ці слова, присутній в студії нардеп Ігор Палиця, сказав: " У мене по Киві немає питань. Йому або до лікаря, або в тюрму".

Нагадаємо, що нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива після того, як утік до Іспанії на тлі загрози повномасштабного наступу Росії, заявив, що "зробить усе, щоб країна відродилась". Скандальний депутат раптом згадав, що він – громадянин України, водночас заявив, що "любить і поважає Росію".

"Я люблю і поважаю Росію, проте я громадянин України та українець за національністю! Я народився і мої діти народилися на цій землі, у ній лежать мої предки, настане час - і я ляжу поруч з ними", - висловився нардеп.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...