Хіти тижня. Героїчна смерть екс-ад'ютанта Путіна на навчаннях МНС виявилась подвійним фейком російської пропаганди: Не героїчно і не на навчаннях

Можна сказати, що голова МНС загинув через непрофесіоналізм, бо не дотримався техніки безпеки на туристичному об'єкті, якщо звісно йому "не допомогли"

Російські видання уточнюють, що міністр РФ з надзвичайних ситуацій Євген Зінічев, який 9 років працював в особистій охороні президента країни Володимира Путіна, загинув не в ході міжвідомчих навчань, як повідомляла влада, а на туристичному об'єкті, зазначають Патріоти України.

Джерело Readovka повідомив, що обставини трагедії відрізняються від офіційної версії. Саме загиблий оператор намагався врятувати міністра, який зірвався в прірву.

Відзначається, що Зінічев послизнувся, підійшовши до краю водоспаду - в цю пору року на Китабо-Ороон вже холодно, і є лід. Сама поїздка мала туристичний характер.

Однак з подачі головного редактора Russia Today пропагандистки Маргарити Сімоньян РосЗМІ почали розганяти версію, що топ-"чекіст" загинув, рятуючи оператора Олександра Мельника.

ЗМІ пишуть, що після відкриття навчань 7 вересня в Норильську міністр полетів на озеро Лама приблизно за 120 кілометрів від міста. Це нібито одна з визначних пам'яток Красноярського краю, на яку регулярно возять високопоставлених гостей.

Довідка: 55-річний генерал армії Зінічев очолював МНС з травня 2018 року. Він служив в КДБ, 9 років працював в особистій охороні Путіна, три місяці очолював Калінінградську область і обіймав посаду заступника директора ФСБ. Входив до складу Ради безпеки РФ.

Передісторія: Раніше повідомлялося, що Зінічев загинув на міжвідомчих навчаннях.

У МНС повідомили, що "при виконанні службового обов'язку, перебуваючи на міжвідомчих навчаннях із захисту Арктичної зони від НС, рятуючи життя людини, трагічно загинув глава МНС РФ Євген Зінічев".


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...