Хіти тижня. Герцоги за рівність: Принц Гаррі і Меган Маркл влаштували бойкот популярній соцмережі

Подружня пара підтримує компанію #StopHateForProfit, яка закликає великі корпорації знімати свою рекламу з Facebook.

Меган Маркл і принц Гаррі слідом за великими американськими компаніями прийняли рішення бойкотувати соціальну мережу Facebook до тих пір, поки не почнуть блокувати всі расистські висловлювання. Про це інформує видання "Daily Mail", передають Патріоти України.

Подружня пара підтримує компанію #StopHateForProfit, яка закликає великі корпорації знімати свою рекламу з Facebook, поки гігант соціальних мереж не почне вживати заходи, щоб зупинити поширення расизму.

Балтиморська організація цивільних прав, заснована в 1909 році, подякувала Меган Маркл та Гаррі за підтримку і за спрагу відстоювати справедливість та рівність. Раніше понад сто компаній, включаючи Unilever, Dove, Honda і Ben & Jerry's призупинили свою рекламу в соцмережі Facebook. Трохи пізніше до них приєдналася Coca-Cola. Глава Facebook Марк Цукерберг, у свою чергу, пообіцяв, що фірма внесе зміни в свою політику і заборонить відповідні висловлювання в рекламі, розміщеній у соцмережі.

До речі, появу расизму пов'язують з епохою географічних відкриттів європейців. На той момент для виправдання колонізаційної політики, що часто супроводжувася знищенням або поневоленням місцевих жителів, формувалися теорії про неповноцінність деяких народів.

У ГУР Міноборони розповіли про втрати окупантів після атаки на аеродром у Джанкої

четвер, 18 квітень 2024, 13:17

Унаслідок атаки ЗСУ на військовий аеродром у тимчасово окупованому Джанкої були знищені або уражені пускові установки ЗРК С-400, радіолокаційні станції, пункт управління засобами ППО, а також апаратура спостереження за повітряним простором. Про це пові...

На шкільному автобусі возив окупантів у Бєлгород: СБУ затримала мешканця Харківщини (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:02

Служба безпеки України затримала 59-річного мешканця селища Козача Лопань Харківської області, який під час окупації допомагав росіянам проводити ротацію, а також привозив їм зброю та боєприпаси. Про це СБУ повідомила у четвер, 18 квітня, передають Пат...