Хіти тижня. Геть від Москви: Чекаємо на визнання Православної церкви в Україні черговою з 15 помісних сестер

Друзі маю поділитись інформацією, котру вже повідомив на телебаченні. Вибачте за втаємниченість, це не інтрига, а необхідність. Цитую з сайту "Прямого". Все буде добе, все буде Україна!

Найближчим часом Православну церкву України може визнати ще одна авторитетна православна церква. Такий висновок можна зробити зі слів народного депутата від "Європейської Солідарності" Ростислава Павленка.

"У нас протягом року є ще дві церкви, які визнали автокефалію ПЦУ окрім Вселенського патріархату це Елладська церква – одна з найбільш авторитетних в православному світі – і друга за честю Олександрійська церква.

Зараз через епідемію, на жаль, кілька інших… Здається ми з вами говорили у якійсь програмі, я казав, що будуть хороші новини – якраз про Олександрію я мав на увазі. То скажу також – будуть ще хороші новини, але спочатку мають Церкви мають повернутися до нормального богослужіння, до нормальних літургійних процесів", - сказав Павленко у програмі "Про особисте" з Наталкою Фіцич.

Опублікував: Ростислав Павленко

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...