Хіти тижня. Гіркін заявив киянам, що вони росіяни, а "мать городов русских" мусить увійти до недонадімперії

Колишній ватажок "ДНР", одіозний терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що українська нація нібито є всього лише політичною категорією і замарив захопленням Києва.

Ігор Гіркін (Стрєлков)

Так, в інтерв'ю росЗМІ Гіркін оголосив, що "подавляющая часть украинского народа — это русские люди", передають Патріоти України.

"Українці – це політична категорія. Так, за сто років відповідного виховання вона пустила певні коріння. В першу чергу – за лінією Керзона, на території колишньої Австро-Угорської імперії. Ось там українська нація, може бути, навіть і склалася в якійсь мірі. Але все, що східніше, – це росіяни", – прозвучало з його вуст.

При цьому Стрєлков наважився назвати Київ російським містом. "І ті з них, хто вважає себе представниками української нації, – або люди, обдурені пресою, або політичні шулери. Київ – таке ж російське місто, як Новосибірськ, Москва, Владивосток або Мурманськ", – сказав терорист.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...