Хіти тижня. Глобальна битва за 2 см: Спільне фото Путіна і Лукашенка насмішило мережу

Президент Російської Федерації Володимир Путін під час особистої зустрічі в місті Сочі з президентом Білорусі Олександром Лукашенко зробив загальне фото, вразивши користувачів мережі своїм раптово збільшеним зростом.

Опублікований в соцмережах знімок відразу ж обріс фотожабами і їдкими жартами з приводу взуття російського і білоруського президентів, передають Патріоти України.

Як зауважив у своєму пості український політолог Олексій Голобуцький, Лукашенко, щоб догодити Путіну і здаватися нижче своїх 1,87 м зросту, змушений був одягнути черевики на дуже тонкій підошві в досить прохолодну навіть для Сочі погоду. У російського президента взуття навпаки була надзвичайно товстим, що дозволило додати до його зросту 2-2,5 см.

"Що називається, глобальні битви за 2 сантиметри ..." - зазначив він.З цього приводу в мережі з'явилися фотожаби і колючі зауваження.

"Путін ще й голову витягує", "Може нового двійника знайшли, трохи вище", - пишуть коментатори.


"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...