Хіти тижня. "Голос" не для них: Найєму, Лещенку і Заліщук нічого не світить у новій партії Вакарчука

У списку партії Святослава Вакарчука на парламентських виборах не буде діючих народних депутатів.

Святослав Вакарчук. Фото: соцмережі.

Лідер гурту «Океан Ельзи» і новоствореної партії «Голос» Святослав Вакарчук розповів, хто точно не зможе опинитися в його партійному списку на майбутніх парламентських виборах. Про це він заявив в інтерв’ю ЗМІ, передають Патріоти України.

«Я вважаю, якщо виборче законодавство не буде змінено перед парламентськими виборами, хоча я вважаю, що це дуже важливо, але я так відчуваю, що в тих, від кого це залежить - і в новообраного президента, і у парламенту - є різні думки з цього приводу. Якщо буде стара система виборів, то ми не очікуємо від цієї системи справжніх змін. І ми будемо робити їх самі. Тому наш список, і я буду це пропонувати, партія має повністю складатися з людей серед яких немає чинних народних депутатів. Це дуже важливо, щоб люди розуміли, що ми пропонуємо нові кардинальні рішення, які інші ще ніколи не пропонували», - сказав Вакарчук.

Ті народні депутати, у яких можуть співпадати погляди з Вакарчуком і його командою, за словами співака, зможуть з успіхом «переконати свого виборця за результатами їхньої роботи протягом п'яти років». Відповідаючи на запитання, чи планує він співпрацювати з новообраним президентом Володимиром Зеленським, ухилився від прямої відповіді.

«У нас новоообраний президент, завтра він стане чинним президентом. Президент - це символ країни, і кожен нормальний громадянин, зокрема ті, хто як я, збираються в політику і змінювати країну, бажають успіху президенту», - сказав Вакарчук.

Як відомо, нардепи Мустафа Найєм, Світлана Заліщук та Сергій Лещенко наразі приглядаються до партій, з якими можуть знову пройти до Верховної Ради.

Джерело: ТСН.ua

"Коли Путін кашляє, Шольц шукає бункер": Німецький канцлер став посміховиськом у Європі через надмірну боязливість

вівторок, 19 березень 2024, 6:50

Німецький канцлер відмовляється давати Україні ракети, боячись втягування країни у війну, передають Патріоти України. Як пише The Times, небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца передавати Україні ракети Taurus усе більше дратує союзників та багатьох ...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...