Хіти тижня. "Голосом народу" чомусь не визнали: На Банковій мітингарі з криками "ганьба", "пішов нахр*н", "ти нарцис" прогнали "слугу народу" нардепа Тищенка (відео)

Було багато й ненормативної лексики

У понеділок, 30 вересня, біля Офісу президента близько двох сотень підприємців проводять мітинг з вимогою ветувати закони №1053-1 і №1073.

До мітингувальників вийшов депутат від партії Слуга народу Микола Тищенко, відомий скандалами з журналістками у Раді, необізнаністю щодо трауру Дня пам'яті захисників України, а також розкішною помічницею. Однак після короткого виступу протестувальники його прогнали.

Тищенко звернувся до підприємців, заявивши, що він «такий же, як і вони, вийшов з народу», і йому відомі всі проблеми бізнесу. Його перервав представник мітингуючих, заявивши, що накласти вето на законопроекти може тільки президент.

«Верховна Рада вже зробила своє ганебне діло, і мені прикро, що «слуга народу», за винятком одного тільки народного депутата – і прикро, що це не ви були, пане Миколо…», – сказав він.

При цьому учасники мітингу почали скандувати «Вето!». Нардеп намагався продовжити, але йому відключили мікрофон, після чого “слуга народу” покинув мітинг під крики «Ганьба!».

Нагадаємо, на цьому тижні президент Володимир Зеленський може підписати законопроекти 1053-1 і 1073, які були прийняті Верховною Радою в першому читанні. У проектах прописані нові правила роботи з касовими апаратами, згідно з якими, весь бізнес зобов’яжуть купити касові апарати і платити податки за чеками, згідно з прибутку. Такі закони підприємці вважають вбивчими для їх справи.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...