Хіти тижня. Головна надія Ху*ла: Ексміністр озвучив ціль Медведчука в Україні (відео)

Насправді в українській політиці нічого передбачити не можна, переконаний ексочільник зовнішньополітичного відомства.

Лідер партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук хоче "перезавантажити" Україну за своєю логікою і отримати особливу роль, на що і сподівається його кум, президент Росії Володимир Путін. Таку думку висловив ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін у ефірі програми "Рандеву з Яніною Соколовою", передають Патріоти України.

Він відповів на запитання журналістки про те, що Медведчуку потрібно від України. "Я думаю, що в нього є абсолютно чітка логіка і на відміну від багатьох він її ніколи не приховував. Як агент російського впливу він хоче перезавантажити Україну в іншу федеральну логіку і грати у цій федеральній логіці особливу роль, спираючись на свої контакти з Путіним і російською елітою", – сказав Клімкін.

За його словами, якщо б Соколова особисто запитала Медведчука про його ціль, той сказав би зовсім інші слова, але логіка залишилась би такою ж. "Він реально в це вірить, він хоче свою роль якимось чином монетизувати. Монетизувати не тільки у грошах, але й політично. І думаю, що Путін ще не залишив останніх надій на те, що Медведчук якусь роль для України буде грати. Напевно, не особисто, а як член певної команди", – додав Клімкін.

Він також відзначив, що насправді в українській політиці нічого передбачити не можна.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...