Хіти тижня. Головний герой YES: Лещенко розповів, як Коломойський "зірвав банк" на конференції

Олігарх сміливо озвучив усі свої побажання до нової влади.

Лещенко розповів всю правду про те, як дніпровський олігарх Ігор Коломойський став ключовою фігурою на конференції YES. Також політик звернув увагу на той факт, що екс-голова Дніпропетровської ОДА більше трьох годин спілкувався з пресою в кулуарах Мистецького Арсеналу, передають Патріоти України.

Народний депутат України Верховної Ради 8-го скликання Сергій Лещенко повідомив в своєму телеграм-каналі ЛЕЩЕНКО ТУТ подробиці відвідування Ігорем Коломойським конференції YES. "Головним героєм конференції YES в цьому році став... Ігор Коломойський. Він не просто прийшов на захід, про що ніхто не знав з гостей і преси, а й "зірвав банк" - вся увага преси була прикута до його персони (як на цьому фото Романа Кравця). Коломойський більше трьох годин (!) спілкувався із засобами масової інформації в кулуарах Мистецького Арсеналу.

Тепер протягом декількох днів читайте в пресі його одкровення. Наприклад, на тему Приватбанку Коломойський вважає, що зараз найкращий момент для мирової угоди, яка, на його думку, має включати в себе припинення його (Коломойського) гонінь по всьому світу, покарання винних, ну і подумати про компенсацію йому 2 мільярдів доларів теж варто. Такий собі компроміс, але як початкова точка переговорів - зійде. Вихід Коломойського в люди і його готовність годинами відповідати на питання говорить про його впевненість в нинішньому статусі-кво і готовність до виходу на публіку", - пише Лещенко.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....