Хіти тижня. "Гонемо, як псів": Азербайджан вдарив по ЗС Вірменії із суперзброї (відео)

Снаряд спочатку проходить повз вірменських позицій, потім робить розворот і б'є.

Азербайджанські війська застосували в Нагірному Карабасі новий вид озброєння, яке не залишає противнику шансів. Відео було опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

Йдеться про баражуючий боєприпас азербайджанського виробництва, який отримав назву "Iti Qovan". Ці слова недавно були сказані президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим: в перекладі з азербайджанської на російський вони означають "Гонім, як псів". Їх він виголосив під час звернення до азербайджанського народу. На кадрах видно, як снаряд спочатку проходить повз вірменських позицій, потім робить розворот і б'є. У режимі реального часу наведення на ціль контролюють з БПЛА-розвідника.

Зазначається, що новий безпілотник, який отримав назву "Iti Qovan" ("Гонім, як псів") від більш ранньої версії "Zerbe" ("Удар") відрізняється "більшою вражаючою силою". Назву, яка раніше пролунала з вуст Алієва, нанесли на крила безпілотника.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...