Хіти тижня. "Горбачев и КГБ создали украинских нацистов": Кіля Азіров видав вражаючу "сенсацію"

Микола Азаров вирішив не обтяжувати себе підкріпленням своїх слів, ніяк не підтвердив свою "сенсацію" і не навів абсолютно ніяких доказів.

Микола Азаров. Фото: УНІАН.

Колишній глава уряду України Микола Азаров вирішив стати топовим блогером, що ловить "хайпи" і народжує "сенсації". Днями йому спало на думку написати в своєму Twitter-акаунті, що українські "нацисти" нібито були створені радянською спецслужбою КДБ за прямою вказівкою першого і останнього президента СРСР Михайла Горбачова, повідомляють Патріоти України.

Невідомо, що до цього вжив Микола Янович, і в якому стані він перебував, але на своїй сторінці в "Твіттері" він опублікував текст такого змісту: "Когда появились в Украине "национал-патриотические" силы? Когда Горбачев вел работу по развалу СССР. По его заданию КГБ создало в республиках т.н. "национал-патриотические" силы".

Азаров переконаний, що Горбачов організував роботу по розвалу СРСР. Тобто не економічна криза з порожніми прилавками, не гонка озброєнь, не корумпованість компартійної еліти, не кривава війна в Афганістані, а саме генсек є головною причиною розпаду радянської держави. На думку Миколи Яновича, після розвалу Союзу створені націоналістичні структури стали використовуватися "для прискореного розриву економічних і політичних зв'язків з Росією".

Азаров вирішив не обтяжувати себе підкріпленням своїх слів, ніяк не підтвердив свою "сенсацію" і не навів абсолютно ніяких доказів, хоча, як підкреслюють журналісти, що описують його вчинок, екс-прем'єр раніше мав куди більший доступ до секретної інформації, ніж "прості смертні". Побачивши цей запис, підписники Азарова і інші користувачі "Твіттера" висміяли його вислів і пригадали йому його діяльність на різних державних посадах. За їхніми словами, саме завдяки "професійному господарюванню" азарівського Кабміну в Україні і почався Євромайдан.

Також Азарову нагадали, що до 1991 року він був членом КПРС і таким чином став співучасником розвалу СРСР, а тепер він все спихує на Горбачова. Інші користувачі натякнули екс-прем'єру на його некомпетентність, нагадуючи, коли саме виник український національний рух. Знайшлися й такі, що приправляли свої коментарі смішними демотиваторами та фотожабами, головним героєм яких виступав Микола Янович.


"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...