Хіти тижня. "Гордон запросив Няшу Поклонську, щоб показати всім ще раз, яка вона дурепа", - політтехнолог Голобуцький

Однак усе може бути не так просто, як здається на перший погляд...

"Інтерв'ю Гордона з Няшею Поклонською насправді дуже дивно виглядало: якщо оцінювати запитання, то Гордон запросив Няшу, щоб показати всім ще раз, яка вона дурепа", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тобто, всі питання були хоч і м'якими, але з чітко проукраїнської позиції. Відповіді - традиційно для Няші ідіотичні, там іншого і не передбачалось. Гордон вирішив міняти амплуа на політичного троля?

Насправді ні. В ідіотизмі Няші (і в самому виборі саме такої, симпатичної і тупої фігури для явно "програмного" інтерв'ю зі зрадником) була цілком конкретна потреба. Це легітимізація ворога і зрадника - бо "Ну дивіться, вони ж неймовірно тупі, навіть симпатичні і значить - цілком собі безпечні".

Гордон долучився до телеканалів медведчуківського пулу в задачі заповнення українського інформаційного простору писками зрадників і ворогів як цілком прийнятних і звичних персонажів, місцями позитивних.

Цілком може бути, що це і є початок прогнозованого мною "трансферту війни" через секвестр оборонного бюджету РФ: з війни збройної - до війни інформаційної. І тут нам майже немає чого протиставити агресору. Бо б'ють зсередини".

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...