Хіти тижня. Гордон заступився за Коломойського та запевняє, що ЄС скоро може розвалитися

Чому цей діяч намагається загравати з одіозним олігархом і не помічати його антидержавницькі дії як в політиці так і економіці? При цьому прискіпливо критикуючи ворогів Коломойського.

Відомий суспільно-політичний діяч Дмитро Гордон прокоментував скандальні заяви олігарха Ігоря Коломойського про "дружбу" з Росією. У студії "Свободи Слова Савіка Шустера" журналіст заявив про те, що Коломойський грає в "свою гру" і насправді його слова слід розцінювати як тролінг Російської Федерації, зазначають Патріоти України.

"Коломойский - очень веселый, живой человек. Он иногда говорит то, что думают многие, но боятся сказать вслух. В данном случае он троллит, причем троллит Россию, потому что он говорит те вещи, которые Россия, может, хочет слышать, но они все несбыточны". Кроме того, высказался журналист и о том, за счет чего на самом деле должны будут восстанавливаться дружественные отношения между народами. "Не зарастет эта ситуация, когда россияне убивали украинцев, когда Россия пришла и забрала у нас территорию. Пять-десять лет? Да нет. Жизни не одного поколения понадобятся, и то это возможно при одном условии: Россия должна будет вернуть все "отжатое", Крым и Донбасс, покаяться и заплатить репарации", - заявив журналист. "Вот тогда, конечно, будем дружить. Как с немцами дружат те, кого они поработили (во время Второй мировой войны)", - підсумував Гордон в студії.

Також пан Гордон висловив думку, що Україну не чекають в ЄС і НАТО. В ефірі ток-шоу "Свобода слова з Савіком Шустером" він заявив, що політикам потрібно "прекратить обманывать украинцев, говоря о том, что мы будем членами НАТО, нас примут в ЕС".

"Да ЕС сам скоро может развалиться. У них своих проблем выше крыши, а им еще и Украину подавай? Мы должны понимать, нас не ждут в ЕС и НАТО. И для нас, наверное, было лучше иметь внеблоковый статус", – заявив Гордон.

"Но это не значит, что надо идти в объятия России. Россия – враг Украины. Я имею ввиду не народ, а российское руководство", – додав він.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...