Хіти тижня. “Горіть у пеклі!”: Прокурор ГПУ істерично відреагував на своє звільнення (фотофакт)

Не легко дається чиновникам розставання з "теплими" насидженими кріслами.

В соціальну мережу потрапила фотокопія підписаної генеральним прокурором Русланом Рябошапкою наказу про звільнення прокурора одного з відділів Генеральної прокуратури, яка, ймовірно, відбулося в рамках реформи органів прокуратури. Документ опублікував екс-слідчий ГПУ, а в даний момент адвокат Сергій Войченко у Фейсбук, передають Патріоти України.

Під текстом документа видно підпис звільненого прокурора, який написав, що він ознайомлений з наказом, а нижче додав “Горіть у пеклі!”.

“Ось так, в теплій, дружній обстановці відбувається реформа органів прокуратури новою командою”, – підписав опубліковану фотографію Сергій Войченко.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...