Хіти тижня. Готуємось до нового "обіду" в кафе "Сепар"? "Питання з відставкою Пушиліна вирішене", - джерело

Цим зміни в "республіках" не обмежаться.

Як пише автор поста, розміщеного в Telegram-каналі "Вільнодумець", є велика ймовірність того, що скоро чимало представників окупаційної "влади" "ДНР" і "ЛНР" і польових командирів масово вирушать в інший світ, або "героїчно загинувши" в бою, або ставши жертвою "українських диверсантів", передають Патріоти України.

Автор поста зазначає, що те, що відбувається останнім часом в Кремлі, більше нагадує спецоперацію: всі гучні події (відставка уряду Дмитра Медведєва, відставка Владислава Суркова) "вистрілили" несподівано, раніше, як то кажуть, жодна миша не пискнула про підготовлювані значні зміни.

А в Росії такі спецоперації безкровними не бувають, особливо, зважаючи на те, що на дев'яте березня запланований початок слухань у справі збитого в 2014 році малайзійського "Боїнга". А деякі свідки цього злочину все ще живі.

"Того и гляди начнутся неожиданные героические гибели, не иначе как от рук подлых украинских ДРГ, разгуливающих по Донецку, как у себя дома. Неудачные походы на обед в кафе "Сепар" или от сердечной недостаточности от походов в сауну. Кстати, заметили, что все российские военные начальники, руководившие захватом Крыма и Донбасса, массово страдают от сердечной недостаточности. В противном случае они тихо исчезают в отпуске в Сирии. Сейчас к ним еще присоединится большая группа сердечников, причастная к сбитому российским "Буком" малайзийскому авиалайнеру, ведь 09.03.2020 в Гааге начинается суд по этому делу. Свидетели и так зажились", - пише блогер.

Що ж стосується долі Дениса Пушиліна, то вона вирішена ще й тому, що він не став в "ДНР" шанованою людиною і вагомою фігурою ні в "військових", ні в цивільних колах.

"Как бы там ни было, но даже на это сообщение в "ДНР" отреагировали по-разному. Для большинства жителей "ДНР" эта информация мало что значит. А вот в окружение Д. Пушилина очень забеспокоилось и говорят, что его уход с поста главы недореспублики неизбежен. При этом его отставка ожидалась в июне - сентябре 2019 года, особенно после финансовой проверки российскими КРУшниками финансовой деятельности республики, когда выявили куда-то испарившимися почти 1 млрд рублей", - отмечает автор поста. "Но после осеннего вояжа Суркова в Донецк, казалось бы, ситуация нормализовалась и даже якобы нашли общий язык между собой представители российского ГРУ и ФСБ, конкурировавшие за право контроля над финансовыми потоками и контрабандой в "ДНР". Теперь же окружение говорит, что Пушилин в любом случае, хоть с Сурковым, хоть без него уйдет, так как "не пользуется авторитетом и уважением в республике". А военные, т. е. "ополчение" и российские наемники, его вообще не воспринимают. Считают его "не своим". Он - пиджак и разжиревший махинатор, не видевший окопов", - йдеться в повідомленні.

А наступником Пушиліна, швидше за все, стане кандидатура, узгоджена з Медведчуком і українськими олігархами, адже Путін дуже хоче реалізувати кремлівський сценарій "реінтеграції" в Україну окупованої частини Донбасу. Сценарій, за яким відновлення економіки регіону має фінансуватися зі спеціального фонду, контрольованого олігархами, і з "золотою акцією" у Віктора Медведчука.

"Ведь Путин рассчитывает, что разграбленный россиянами Донбасс будут восстанавливать украинские олигархи под присмотром Медведчука, поэтому рука Москвы должна быть всегда на пульсе", - резюмує автор поста.

Але для України такий сценарій категорично неприйнятний.

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...

Українські воїни з артилерії та мінометів розтрощіли банзай-атаку окупантів: У BILD розповіли про бій під Красногорівкою

неділя, 5 травень 2024, 12:25

Окупаційні війська Росії спробували провести наступ на Красногорівку у Донецькій області "танками-черепахами" - план росіян обернувся для них катастрофою, передають Патріоти України. Днями колона російської бронетехніки вийшла з-під Мар'їнки на Красног...