Хіти тижня. "Готується до нового етапу війни": Журналіст розкрив підступний план Путіна по Україні (відео)

Росія розв'яже черговий етап війни відразу ж після того, як окуповані райони Донецької і Луганської областей отримають «особливий статус».

Про це заявив відомий журналіст Віталій Портников, який нагадав, що Росія анексувала Крим, у якого був автономний статус зі своїм парламентом і урядом. За його словами, Росія зацікавлена в закріпленні в Конституції України особливого статусу ОРДЛО саме тому, передають Патріоти України.

За його словами, після імплементації в українське законодавство «формули Штайнмайера», на окупованих територіях Донбасу проголосують за приєднання до Росії, домігшись «відновлення своєї територіальної цілісності» - приєднання до ОРДЛО частин Донецької і Луганської областей, підконтрольних уряду України.

«Це буде наступний етап війни. Як тільки ми надамо особливий статус, там відразу заявлять, що він поширюється на всю Донецьку та Луганську область», - сказав Потрніков і додав: «Я вважаю, що Росія хоче приєднати собі всю територію України, а Донбас - це просто ключ до подальшої експансії».
На відео - з 10:30:

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...