Хіти тижня. "Гробы для Путина": "Воїни Аллаха" дістали еліту російських військ на опорній базі у Сирії

В результаті ракетного обстрілу бази Хмеймім у відповідь на бомбардування Ідлібу, знищені 3 російських льотчика, поранено щонайменше 11 російських солдатів і офіцерів.

На авіабазі Хмеймім. Фото: Рейтерс.

Сирійські джерела підтверджують інформацію про успішні обстріли російської військово-повітряної бази Хмеймім, передають Патріоти України.

В результаті ракетного обстрілу бази у відповідь на бомбардування Ідлібу, знищені 3 російських льотчика, поранено щонайменше 11 російських солдатів і офіцерів. Також повідомляється про попадання ракети в один з літаків, який був знищений. Підбита одна військова автомашина.
Обстріл бази в Хмеймім був проведений ракетним підрозділом Хайят Тахрір Шам рано вранці 2 травня. По базі було випущено 35 ракет. Тим часом це не єдине повідомлення про втрати російських фашистів у Сирії. Напередодні в провінції Хама були знищені 4 російських солдатів в результаті обстрілу і нападу на КПП аль-Атар. У цій операції були знищені також 13 асадитів.

Захисники звільнених територій відповіли на загрозу наступу загальною мобілізацією. Колони військової техніки і збройних загонів висуваються до лінії зіткнення з асадітами, персами і московитами по всьому фронту. З ранку 2 травня російські літаки різко активізували бомбові і ракетні удари по південних районах Ідлібу. Головні цілі атак рашісті,в як завжди, цивільні об'єкти - житлові будинки, лікарні, ринки, мечеті, школи. В результаті російських авіаударів по житлових будинках в населеному пункті Кансарфа вбита ціла родина з 4-х осіб - батько, мати і двоє дітей.

На півночі провінції Хама підрозділи протурецьких сил Джабхату Ватанія ли-Тахрір відбили атаку асадитів в районі Кафар Нубуда. Росіяни наносять бомбові удари по Кансафра, Маарат Хурма, Накір, Хас і аль-Бара на півдні Ідлібу. Асадіти скидають бочкові бомби на місто Кафар Нубуд на півночі Хами, а також на селища Тарман, Касаб, Хас, Шейх Ідріс і Магр Хамам в Ідлібі.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...