Хіти тижня. Гроза всього Чорноморського флоту ВМС загарбника: Як в умовах, максимально наближених до бойових, випробовували найпотужнішу ракету України (відео)

Черговий етап випробовування крилатих протикорабельних ракет провадився з імітацією потужних радіоперешкод противника

В Одеській області на полігоні "Алібей" пройшов наступний етап випробувань ракетного комплексу "Нептун". Про це повідомляє пресслужба Генштабу PCE, зазначають Патріоти України.

Льотні випробування проводились зі створенням реальних радіоперешкод для головки самонаведення ракети та з залученням кораблів і авіації ЗСУ.

"Україна планує мати для крилатих ракет на озброєнні 3 платформи. Перша - це мобільні берегові комплекси, які тестуються зараз, друга - ракетні катери та корвети, третя платформа - авіаційні комплекси", - зазначив заступник секретаря Ради національної безпеки й оборони Сергій Кривонос.

Один із найближчих очікуваних результатів - це прийняття нового протикорабельного комплексу "Нептун" на озброєння та постачання до Військово-морських сил ЗСУ.

Однієї крилатої ракети з комплексу "Нептун" достатньо для потоплення корабля тоннажем до 5 тис. тонн.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...