Хіти тижня. Грубі порушення режиму "Тиша": У штабі ООС забили на сполох через обстріли після відведення військ

Порушення окупантів були зафіксовані українською стороною спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

Мінометний обстріл. Ілюстрація: 5 канал.

Російські терористи на Донбасі, незважаючи на відведення військ біля Золотого, вкотре порушили режим тиші та обстріляли позиції українських захисників. Про це повідомляється у зведенні штабу ООС на офіційній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Так, порушення окупантів були зафіксовані українською стороною спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін. Зокрема 29 жовтня ворог здійснив обстріл поблизу населеного пункту Кримське, застосувавши заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм (п'ять мін). А 30 жовтня окупаційні війська здійснили обстріл поблизу населених пунктів Зайцеве, Північне і Кримське, застосувавши заборонені Мінськими угодами міномети калібру 82 мм (шість мін).

"Українська сторона СЦКК закликає представників СММ ОБСЄ зафіксувати факти грубих порушень встановленого режиму "Тиша" з боку збройних формувань Російської Федерації", – йдеться в офіційній заяві штабу ООС.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...