Хіти тижня. "ГРУшник" обіср*вся? Пальчевський не прийшов на "розмову" з чоловіком Ніцой, котру сам і ініціював

Андрій Пальчевський не з’явився на «чоловічу розмову» у сквер Василя Сліпака на Андріївському узвозі.

Андрій Пальчевський. Фото: соцмережі.

Кандидат у мери Києва та бізнесмен Андрій Пальчевський не прийшов на «чоловічу розмову» з Андрієм Ніцоєм – директором Центру стратегічних розробок, чоловіком письменниці Лариси Ніцой. Про це повідомив Андрій Ніцой у відео на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Андрій Пальчевський не з’явився на «чоловічу розмову» у сквер Василя Сліпака на Андріївському узвозі. Опонент Пальчевського, директор Центру стратегічних розробок, чоловік дитячої письменниці Лариси Ніцой – Андрій Ніцой - прочекав його понад годину.

«Арт-сквер Сліпака, 1 cерпня, 13.00, більше години я – Андрій Ніцой чекаю журналіста, телеведучого, кандидата у міські голови міста Києва Пальчевського на «мужской разговор». На цей «мужской разговор» він сам мене викликав в ефірі телеканалу «Україна». Я йому відповів, що чекатиму його в цей день і в цей час... Але, очевидно, у людини є невідкладні справи і поняття про чоловічу гідність у нього трошки інше, ніж те, на якому виховували мене і інших українців», – зазначив у відео на своїй сторінці у Facebook Андрій Ніцой.

У своєму дописі до відео він наголосив, що без відповіді запитання щодо Лариси Ніцой не залишиться. «Пальчевський не прийшов. Це ж не в студії язиком плескати прошопопало під охороною бодігардів. Але без відповіді питання щодо Лариси Ніцой я не залишу. Що я з нею зробив, – запитав мене цей медведчуківський телеведучий. Я створив умови, щоб вона зробила себе сама», – зазначив Ніцой.

Конфлікт між ним та Пальчевським розпочався після того, як Ніцой під час опитування на вулиці задав Пальчевському запитання: чим він заслужив бути кандидатом на посаду міського голови столиці України? Пальчевський в ефірі телеканалу «Україна 24» емоційно відповів Ніцою.

«Люди, які ставлять такі запитання у мене, все ж таки ця людина була доросла і якби ми зустрічалися один на один, я б звернувся та сказав: ти розумієш, що ти говориш? По-чоловічому?», – сказав Пальчевський.

Пізніше в ефірі Пальчевський задав Ніцою запитання про його дружину, письменницю Ларису Ніцой. «Можна я задам йому запитання? Андрій, а що ви зробили з Ларисою?», – запитав Пальчевський.

На це Ніцой відреагував на своїй сторінці у Facebook. «Сьогодні Пальчевський на всю країну з телевізора з масною ухмилочкою викликає мене на «мужской разгавор». Виклик приймаю. Я можу дати Пальчевському відповідь на його питання 1-го серпня 2020 року. Чекатиму його о 12.00 у сквері імені Василя Сліпака на Андріївському узвозі. На останок – щодо питання Пальчевського про мою дружину. Вважаю його некоректним, але без відповіді не залишу. Якщо треба, я можу дати», – написав Андрій Ніцой у пості на своїй сторінці в Facebook.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...