Хіти тижня. Грузія під загрозою: У РФ хочуть силою створити "коридор" для перекидання зброї до Вірменії

Грузія заборонила російським військовим судам входити в повітряний простір.

У Росії заговорили про можливість завдання військового удару по грузинським системам ППО і ВПС, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Інформаційні агентства напередодні повідомляли, що Грузія заборонила російським військовим судам входити в повітряний простір для перекидання вантажів до Вірменії. У зв'язку з цим російські літаки змушені робити гак над Каспійським морем і заходити на територію Вірменії через Іран.

Рішення Тбілісі викликало різку реакцію з боку російських експертів. Журналіст і телеведучий програми "60 хвилин" Євген Попов зробив репост повідомлення, в якому пропонується нанести удар по ППО Грузії і отримати можливість постачати Вірменію російським зброєю. "У разі подальшої ескалації конфлікту знадобиться посилення російського угруповання військ. І через кого тоді проламуватися? Через Азербайджан так собі ідея, все ж дуже близький союзник Туреччини. А ось рознести грузинські ППО і ВПС, які не дають пролітати вантажним бортах, цілком собі можливий сценарій", - зазначено в повідомленні.

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...

Якщо Кремль зважиться на новий фронт: The Wall Street Journal назвала естонське місто, яке може стати ціллю Путіна

неділя, 5 травень 2024, 14:50

Уряди США і Європи дедалі більше схвильовані тим, що російський диктатор Володимир Путін планує кинути виклик членам НАТО, зокрема трьом балтійським країнам, якщо зможе закінчити війну в Україні на вигідних для себе умовах. Про це пише The Wall Street ...