Хіти тижня. Й нічого, що чотири рази "відкосив" від армії: Міноборони відкрило монумент героям, що захищають Донбас. У центральному персонажі композиції розгледіли Зеленського

Все повертається на круги свої. У мирний час "праведника" Януковича запопадливо малювали на іконах, чого б тоді під час війни верховного головнокомандувача Зеленського не зробити героєм ООС? Чим він для президентської обслуги гірший за Януковича?

На території штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ відкрили пам'ятник присвячений всім героям російсько-української війни, котрі чесно виконували свій обов'язок на Донбасі. В соціальних мережах розгледіли, що в центрі композиції танкіст дивно схожий на Володимира Зеленського, а ліворуч від нього - військовий з обличчям як у командувача Сухопутними військами генерала Сирського, зазначають Патріоти України.

Прес-служба Сухопутних військ пояснює, що пам'ятник був відкритий на честь особового складу Сухопутних військ, який виконує завдання у зоні проведення ООС. Споруду встановили поруч з центральним входом на територію військової частини.

Біля монументу горітиме вічний вогонь, який виготовили у вигляді гільзи від розірваного снаряда.

Також на території провели урочисте підняття прапорів України та Сухопутних військ. У прес-службі нагадали, що Сухопутні війська є основою бойової складовою ЗСУ.

В соціальних мережах стверджують, що таку композицію придумав генерал Голоднюк, який є заступником командувачів Сухопутними військами протягом останніх 15 років. Сам Зеленський на урочисте відкриття пам'ятного знака не приїхав.

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...