Хіти тижня. "І це тільки початок": У "ДНР" почались масові арешти найманців (документ)

Керівники "народної міліції" навіть зробили заготовку, в яку тільки прізвище треба вписати.

У мережі з'явився документ "МВС ДНР", який свідчить про те, що на тимчасово окупованій території Донецької області почалися масові арешти терористів, причетних до кримінальних злочинів. Його опублікував на своїй сторінці в Facebook офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц), повідомляють Патріоти України.

На бланку містяться порожні графи, куди окупанти просто вписують імена своїх товаришів по службі, які попалися на злочинах проти мирного населення. "На окупованих територіях стільки "захисничків", яких заарештовують за злочини проти мирного населення, що керівники "народної міліції" навіть зробили заготовку, в яку тільки прізвище треба вписати. Просто не встигають навіть набрати текст. Вітання "народній міліції" та "МДБ", паролі на поштовиках та компах змінювати пізно. Далі буде. Це тільки початок", – написав захисник України.

В оприлюдненому ним документі міститься звернення до "заступника генпрокурора ДНР". Зокрема, його просять надати інформацію про місця та тривалість проходження служби, звання і нагороди найманців "народної міліції ДНР", які підозрюються у скоєнні кримінальних правопорушень.

Оскільки бланк має вигляд шаблону для заповнення, найімовірніше, такі випадки не є поодинокими на території, тимчасово непідконтрольній уряду України.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...