Хіти тижня. "І цими рукож*пими Путін лякає цілий світ" : В окупованій Керчі під час "Пострілу пам'яті" у російських окупантів заклинило гармату, інша відкрила вогонь по "визволеному" місту (відео)

В окупованій Керчі 11 квітня, в рамках святкування Дня визволення міста від нацистських загарбників, на території колишнього морського вокзалу провели акцію "Постріл пам'яті", на якій були заплановані залпи з двох гармат.

Гармати встановили таким чином, щоб постріли були спрямовані в море, в результаті гармати розгорнули в бік російського берега, повідомляють Патріоти України з посиланням на із посиланням на Крим.Реалії.

Після команди "Вогонь!" одна з установок дала осічку, тому російські військові бігом перемістилися до іншої гармати, з якого і зробили кілька пострілів.

За повідомленням сайту "Керч ФМ", в результаті пострілів у розташованій неподалік будівлі судноремонтного заводу вилетіли шибки.

Сайт "Керч - моє місто" пише, що "мирні жителі, що ніколи не бачили міць гарматної стрілянини, були вражені гуркотом".

В окупованій Керчі в неділю, 11 квітня, відзначають День визволення міста від нацистських загарбників. В рамках святкування заплановано низку заходів. Російська адміністрація міста планувала 11 квітня презентувати "новий гімн" Керчі, проте під тиском громадськості результати конкурсу музичних композицій пообіцяли переглянути.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...