Хіти тижня. І тут Богдан зіпсував справу: Трамп відклав візит Зеленського до США

Насторожено до Андрія Богдана також ставляться деякі посли та дипломати європейських країн.

Візит президента України Володимира Зеленського до США переноситься у тому числі через голову Офісу президента Андрія Богдана, зазначають Патріоти України.

“Американці були проти Богдана через його зв’язок із Ігорем Коломойським. І надіслали сигнал саме таким чином. У Зеленського вважають, що візит затягується через неефективність (посла України в США) Чалого або парламентські вибори, але насправді це такий тонкий натяк на те, що Зеленський пішов проти побажань американської сторони”, – заявив співрозмовник журналістів.

Крім того, насторожено до Богдана ставляться деякі посли та дипломати європейських країн.

“До аргументу про “людину Коломойського” додався ще один – великий вплив Богдана на президента. Останні кілька днів, коли Зеленський проводив одну регіональну поїздку за іншою, показали, чому Богдан справді важливий для президента. Якщо говорити образно, то глава ОПУ став для президента наче Вергілій для Данте у “Божественній комедії” – провідник крізь дев’ять кіл пекла української бюрократії та політики”, – пише "Українська правда".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...