Хіти тижня. "І ти, Брут?!": Хто приніс Навальному "фатальний" напій (відео)

Вранці 20 серпня російського опозиціонера Олексія Навального госпіталізували з ознаками отруєння. Йому стало погано в літаку, на якому він летів до Томська.

Російський опозиціонер Олексій Навальний перед отруєнням отримав стаканчик з напоєм з рук свого помічника Іллі Пахомова. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, показавши відео з камер спостереження аеропорту в Томську, передають Патріоти України у серпні 2020 року.

«На відео з камер спостереження аеропорту Томська видно, що Олексій сідає за столик без напою. Пізніше стаканчик приносить йому Ілля Пахомов, співробітник ФБК, помічник Навального. Таким чином, на стійці ніхто не міг знати, для кого готується напій», - стверджують на каналі.

При цьому коментатори відео на Youtube справедливо зазначають, що якість ролика занадто низька, і робити за ним якісь висновки складно.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...