Хіти тижня. ​"Я дещо зрозумів": Андрій Антоненко після звільнення з СІЗО емоційно звернувся до українців про свої "500 днів у чортів" (відео 16+)

Ветеран АТО і музикант Андрій Антоненко після рішення суду про зміну йому запобіжного заходу на не пов'язану з триманням під вартою не зміг стримати емоцій, зазначають Патріоти України. Він надзвичайно радий тому, що закінчилося його 500-денне ув'язнення як підозрюваного у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Звільнившись з-під варти, Антоненко насамперед міцно обняв найдорожчих для нього людей - дружину і маму.

"Трохи коротко ... я додому хочу до дружини, на свято ... Я тепер як справжній оратор, повинен робити так (підняв кулак вгору, показав пальцями знаки" Вікторі"- ред.)", - з посмішкою сказав лідер групи Riffmaster .

Антоненко звернувся до українців словами з пісні своєї групи: " Я лихого не робив. Я нічого не ховав. Тільки дещо зрозумів. Тільки дещо з'ясував..." Таким чином чітко давши зрозуміти, що не причетний до вбивства відомого журналіста. Втім, "справа честі Авакова" і звинувачення Андрія Антоненко та інших фігурантів (волонтерки Юлії Кузьменко та військової медсестри Яни Дугарової) в убивстві журналіста на протязі всього часу розгляду називають надуманою і, м'яко кажучи, дивними, адже основа доказової бази – дуже сумнівні непрямі докази, жоден з яких не витримує незалежної експертизи.

Кадри із залу суду опубліковані в Facebook Free Riff. Увага, на відео потрапила ненормативна лексика

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...