Хіти тижня. "Я думал, это фейк, но увидел картинки с покойниками": Невзоров прокоментував новий ГОСТ про масові поховання в Росії (відео)

Російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров, виступаючи в передачі "Невзорівські середи" на "Еху Москви", прокоментував досить дивний документ, розроблений і прийнятий в РФ. Так званий Національний стандарт із термінового поховання трупів людей і тварин у військовий та мирний час вже наробив багато галасу в Росії, передають Патріоти України.

"У нас в стране долго искали способ обеспечить народное единство. И наконец нашли, черт побери, возможность, где граждане России смогут мирно, без скандалов, плечом к плечу в темноте, да не в обиде находиться вместе... в братской могиле", - зазначив він.

ГОСТ із термінового поховання трупів людей і тварин у військовий та мирний час набуде чинності вже з 1 лютого 2022 року. "Опубликован документ ГОСТ по регламенту срочных массовых захоронений граждан. Деликатно он назван: "в военное и мирное время…" Причем оформлено великолепно: на картинках рвы для закладки их покойниками. По всему этому ездят бульдозеры. Это абсолютно официальный документ", - підкреслив Невзоров.

Експерт додав, що мав можливість відслідковувати згаданий документ про "нові стандарти поховань" ще на стадії його розробки. І спочатку він вважав його "вкиданням", чиїмось розіграшом. "Мне слили первую или вторую редакцию. Тогда казалось все фантастикой, фейком, нелепой шуткой, но это готовилось очень давно. И вот теперь этот документ представлен широкой публике. Граждане России имеют право знать, где и как их будут укладывать", - зазначив він.

За словами Невзорова, на подив, документ про масові поховання не викликав паніки, хоча мав би. "Страна уже свыклась с мыслью о войне. Эта мысль перестала шокировать. И эти уши будущей войны то там, то тут обязательно вылезают", - резюмував він.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...