Хіти тижня. "Я не зміг її захистити": Екснардеп-втікач Царьов повідомив про смерть 17-річної доньки (фото)

Колишній народний депутат від "Партії регіонів", утікач Олег Царьов повідомив, що в нього померла донька Катерина. Дівчині було 17 років. Про це він повідомив 24 серпня на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Судячи з фото, опублікованого Царьовим у соцмережі, трагедія сталася ще 15 липня. При цьому причини смерті дочки він не назвав. "Я не зміг її захистити. Я ніколи собі цього не прощу. Частина мене померла разом з нею. Частина мене лежить і обіймає її в могилі", – написав колишній депутат Ради.

Останнє фото Катерини в Instagram було опубліковано 8 червня з Дубая. Судячи з геоміток під знімками, дівчина багато подорожувала й бувала в ОАЕ, Франції, Росії, Великобританії та інших країнах.

2014 року Олег Царьов утік з України до Росії. Відомо, що його дочка деякий час жила в окупованому Криму. Під час Революції гідності Царьов виступав за силовий розгін протестувальників, а 6 травня 2014 року заявив про необхідність проведення референдумів у так званих "Л/ДНР" і плани щодо створення так званої "Новоросії".

2016 року Генеральна прокуратура України направила до суду справу Царьова; його було оголошено в міжнародний розшук.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...