Хіти тижня. "Я приехал, увидел своих бывших друзей и изменил свое решение": Друг дитинства Зеленського й актор "Кварталу-95" втік з прес-конфереції через погрози

Колишній "кварталівець" стверджує, що загрози надходять від команди його колишнього друга, котрий пішов у політику

Колишній актор студії "95 Квартал" Денис Манжосов втік з власної прес-конференції нібито через погрози. Зокрема, від Манжосову надійшло смс-повідомлення про те, що трапилось, зазначають Патріоти України.

Актор обіцяв розповісти журналістам про свій конфлікт з Володимиром Зеленським, однак пішов з пресі не повернувся. Манжосов приїхав до прес-центру приблизно о 14.45. На 15.30 був запланований захід. За кілька хвилин він вийшов, сів у таксі і не повернувся.

Манжосов написав, що йому "весь ранок дзвонять, пишуть, погрожують".

"Я приїхав, побачив своїх колишніх друзів і змінив своє рішення", – йдеться у повідомленні.

Його представники також зателефонували до прес-центру і повідомили, що чоловік дійсно поїхав через погрози.

За дві години артист має записати і оприлюднити відео-звернення.

Манжосов йде з прес-центру
За словами представників Манжосова, він зараз у безпечному місці з охороною.

Денис Манжосов – друг дитинства нинішнього кандидата у президенти Володимира Зеленського. Був одним із засновників "95 Кварталу", звідки пішов у 2013 році. З того часу ані він, ані інші "кварталівці" не розповідали подробиць про їхній конфлікт.

Директор агентства Українські новини Денис Іванеско, де повинна була відбутися прес-конференція, повідомив наступне: "К сожалению, спикера не будет. Организаторы сообщили нам такую информацию: господин Манжосов прибыл в этот зал примерно за час до начала пресс-конференции, его даже видели некоторые СМИ и наша сотрудница, он ознакомился с территорией, вышел во двор, сел в такси или в другую машину, на этом его следы исчезли. Организаторы пресс-конференции, которые арендовали этот зал, не могут с ним связаться".

За словами Іванеска, приблизно через півгодини після того, як повинна була початися прес-конференція, до будівлі прибула швидка допомога, представники ДСНС і поліція і повідомили, що заміновано Українські новини. "Но не назвали ни адреса, ни что именно заминировано", - заявив він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...