Хіти тижня. "Я російська українка!": "Няша" Поклонська розгнівала мережу підіграванням і Києву, і Москві

Нелегітимна депутатка Державної Думи Росії, колишня прокурорка Криму Наталія Поклонська заявила, що є "російською українкою". Таку заяву вона зробила на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Так, вона розповіла про суперечку з українським політичним експертом В'ячеславом Ковтуном у ефірі КремльТБ. Насамкінець історії Поклонська раптом згадала, що вона теж українка.

Користувачів розлютило таке формулювання від колишньої прокурорки, яка втекла до Росії після анексії Криму. "Так ви визначтеся, хто ви!", "Наталя пішла служити кремлівському упирю, плюнула на свою батьківщину. Продалася за ганчірки", "Краще б книги читала та займалася освітою", "Сказала представниця Росії...", "Українці, які поважають себе, не підуть на передачу Соловйова – це низько й примітивно!" – пишуть вони в коментарях.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...