Хіти тижня. "Я тисну вже на всіх... покаже, що я особисто їй щось говорив... - обов'язково розберуся": Зеленський брутально відповів журналістці "Першого каналу" щодо утисків свободи слова

Отже за логікою Зе журналісти мають йому ж доводити, що він та його слуги здійснили злочин, тоді гарант згодний сам всіх покарати. Як довести злочинцю, що він злочинець, якщо він і суддя злочину?

Президент Володимир Зеленський прокоментував заяву журналістки й ведучої токшоу "Зворотний відлік" на "UA: Перший" Мирослави Барчук про тиск із боку його Офіса. Про це гарант конституції заявив під час робочого візиту в Черкаську область,, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Сегодня".

"Я тисну сьогодні вже на всіх - на олігархів, на бізнес, тепер на Барчук. Якщо вона покаже, що я особисто їй щось говорив або голова Офіса - я обов'язково розберуся.

Загалом дивно, що державне телебачення каже про тиск із боку держави. Барчук могла б звернутися до нас", - заявив Зеленський.

На репліку журналістів, що "слуги народу" відмовилися від участі в програмі, президент відповів: "Ну відмовилися і відмовилися".

"Не розумію, до чого тут я та Офіс президента. Але розумію, що це хайп. Ми нічого не погоджуємо, жодних списків, та ще й Суспільного .

Щодо депутатів, вони можуть ходити або не ходити на ефіри. Вони вільні люди. Але якщо потрібно, щоб я звернувся до голови фракції Давида Арахамії і щоб він тиснув на депутатів, що вони обов'язково мають ходити до цієї пані, то я можу звернутися.

Якщо скаже, що в них, такі правила, вони обов'язково, як солдати, мають до вас приходити. Я ж зараз не тиснув, щоб ви сюди прийшли?", - заявив Зеленський.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...