Хіти тижня. "Я иду бороться против Украины и против ее народа", - новообраний нардеп (відео)

Екслідер Соціалістичної партій і майбутній народний депутат Верховної Ради 9-го скликання від «Опозиційною платформи - За життя» Ілля Ківа висловив свою позицію проти України в прямому ефірі.

За словами нардепа, він буде боротися проти держави і українського народу. Чесне визнання політичного діяча Іллі Ківи прозвучало в прямому ефірі. Компроментуюче відео з'явилося на сторінці Facebook Рагу.лі, передають Патріоти України.

Користувачі соціальної мережі не втрималася від коментарів і написали, що з такими народними депутатами і ворогів не треба.
У своєму зверненні Ілля Ківа заявив: «Ми будемо боротися за вас, ми будемо відстоювати інтереси. Для цього ми прийшли в політику, для цього ми отримали вашу довіру. Ваша довіра для боротьби проти України і проти українського народу!».
За словами коментаторів, немає в Україні людини, яка б зізналася чесніше Іллі Ківи. Судячи з усього, на пряму мову політика не звернули увагу навіть журналісти випуску - майбутнього депутата не поправили.
Такий виступ, за словами ведучих Агентства медіа-безпеки, не треба навіть обрізати і монтувати - політик Ілля Ківа сказав все сам.
Ілля Ківа свій скандальний виступ в прямому ефірі поки що не прокоментував.

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...

Готується стати обличчям кампанії "Інша Україна". Водиться з Януковичем і Азаровим та наставляє роги Медведчуку з охоронцем Путіна: ЗМІ про те, що поробляє Оксана Марченко

понеділок, 29 квітень 2024, 19:15

Медіа пише про те, що російські пропагандисти планують кампанію з просування політичного проєкту Медведчука "Інша Україна", обличчям якої має стати Марченко. За задумом кураторів проєкту, жінка повинна буде уособлювати "традиційні цінності" і нести від...