Хіти тижня. "Я жива людина і маю право": Нардеп виправдалася за заяву про те, що з України "пора валити"

Медіа сфотографували, як депутатка від "Слуги народу" Анна Колісник в онлайн-листуванні написала, що "потрібно валити з цієї країни". Це сталося під час виступу головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака в Раді. Сама депутатка заявляє, що не планує виїжджати з країни, передають Патріоти України.

Після публікації знімків Анна Колісник заявила, що не планує назавжди покидати країну. «Насправді йдеться про відпочинок на травневі свята, а не про те, що я зібралася покидати країну зовсім. Я жива людина і маю право на відпочинок, як і кожен. Люблю свою країну і до іншої виїжджати не збираюся», — написала депутатка у Facebook.

Що відомо про Анну Колісник?

За даними «Чесно», депутатка раніше працювала судовою експерткою в Харківському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі Міністерства внутрішніх справ.

У 2019 році вона була довіреною особою кандидата у президенти Володимира Зеленського на територіальному виборчому окрузі на Харківщині, а влітку того ж року Колісник стала народною депутаткою від «Слуги Народу». Вона є членкинею комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...